10. pro 2007.

Grupa 220


Grupa 220



Članovi sastava

Drago Mlinarec - usna harmonika, gitara, vokal (1966.-1971.)


Vojko Sabolović - električna gitara, vokal (1966.-1969.)

Vojislav Mišo Tatalović - bas gitara (1966.-1971.)

Ranko Balen - bubnjevi (1966.-1970.)

Branimir Živković - orgulje, flauta (1968.-1969., 1971.)

Davor Štern - orgulje (bivši član "Zlatni Akordi") (1969.-1970.)

Darko Šonc - gitara (1970.-1971.)

Darko Vid - gitara (1971.-1972.)

Hrvoje Marjanović - klavijature, vokal (1970.-1971.)


Rade Begović - bubnjevi (1970.-1971.)

Duško Žutić - pianino, ritam gitara (1971.)

Nenad Zubak - bas gitara (1971.)

Ivan Piko Stančić - bubnjevi (1971.)

Husein Hasanefendić Hus - gitara, vokal (1971.)

Jurica Pađen - gitara, vokal (1974.)

Aki Rahimovski - vokal (1975.)

 

Diskografija
EP
Osmijeh - 1967 (Jugoton)
-----------------------------
Kad bih bio Petar Pan - 1967 (Jugoton)
--------------------------------------------

Singlovi
"Prolazi jesen" - 1968 (Jugoton)
"Povratak"- 1971 (Jugoton)
 "Do viđenja, vještice" - 1971 (Jugoton)
"Kiši i malo je hladno" - 1972 (Jugoton)
"Balada o djevojci sa sela" - 1975 (PGP-RTB)

Albumi

Naši dani - 1968 (Jugoton)

Slike - 1975 (Suzy)

==============